BENVINGUTS AL NOSTRE WEB!

Som un establiment que, des de 1988, ens caracteritzem per tenir un tracte familiar i proper amb els nostres clients, amb una bona atenció i un servei professional. Els productes que oferim sempre són de qualitat i de la terra, i sobretot, elaborats a la nostra cuina, des del primer ingredient fins l'últim.

Ens agrada la tradicionalitat i varietat de la cuina catalana, que sobretot es pot assaborir al nostre menú diari. Aqui cal destacar la Cassola de tros, plat junedenc per excel·lencia, que en fem cada dimarts. Els nostres esmorzars són molt variats, així com el menú Torrent, on destaquen els Caragols a la llauna, l'Esqueixada de bacallà o les carns a la brasa amb escalivada. 

Aquests últims anys hem fet reformes al nostre menjador, per tal que tingueu una estada mes agradable i càlida. El nostre local està climatitzat i amb wifi gratuïta. A l'exterior disposem d'una nova i amplia terrassa i d'un petit parc infantil pels petits.

Us esperem!

AVÍS IMPORTANT

A partir d’aquest mes de juny el nostre establiment romandrà obert de dilluns a dissabte, en l’horari habitual de matí i migdia. Els diumenges i festius, tancarem per descans setmanal.

 

Hi haurà alguns dies especials d’aquest any 2019 en que tambè obrirem:

- Dia 15 d’agost al migdia (Mare de Déu)

- Dies 23, 24, 25 i 26 d’agost al migdia i nit (Festa Major de Juneda)

- Dies 31 d’agost a la nit i 1 de setembre al migdia (Festa Major de Borges)

- Dia 31 d’octubre a la nit (sopar de Castanyada)

- Dies 13, 14, 20 i 21 de desembre a la nit (sopars de Nadal)

- Dia 31 de desembre a la nit (sopar de Fi d’any)